Breaking News

1e plaatsingswedstrijd 20 januari in Bergum.

Afgelopen zaterdag hadden we in Bergum de eerste plaatsingswedstrijd met Hercules. We begonnen deze dag in wedstrijd 2 met Marjel, Yente en Andrea. Alle drie meiden waren erg zenuwachtig, maar hebben goed geturnd! Helaas zijn ze niet in de prijzen gevallen, maar toch erg goed gedaan! We weten nu waar we aan kunnen werken en gaan positief richting plaatsingswedstrijd 2! 

In de derde wedstrijd deze dag turnden Emma, Stephanie en Elize. Voor deze meiden was het de eerste ‘echte’ turnwedstrijd en ze vonden het dan ook erg spannend. Maar ze hebben goed hun best gedaan en goede oefeningen laten zien. Ondanks deze goede inzet helaas geen podiumplekken, maar wel voor alle drie meiden een plek in de top 10. Keurig!

In de laatste wedstrijd deed Bonnie mee. Zij zei van te voren “als de balk goed gaat, komt de rest ook goed”. Daar had ze gelijk in! Op de balk bleef ze, zelfs met de radslag, de hele oefening staan, erg knap! En ook de andere onderdelen gingen Bonnie goed af, dit was dan ook te zien aan het resultaat: een gouden medaille! Gefeliciteerd! Super!

Alle meiden hebben goed geturnd en we gaan weer hard aan de slag om op de tweede wedstrijd ook hun best te doem! Deze wedstrijd zal zijn op 10 maart. Graag tot dan!

Check Also

WEDSTRIJDGROEP 4 EN 5

Vorig weekend turnden Sarah en Femke namens GV Hercules hun wedstrijd in wedstrijdgroep 5. Met …