Breaking News

Goud voor Bonnie.

Zaterdag 10 maart was de tweede plaatsingswedstrijd voor wedstrijdgroep 3 in Burgum. Voor Hercules begon deze wedstrijd met Marjel, Yente en Andrea. Deze meiden deden mee op het niveau pupil 1 D3. Zij hebben alle drie een nette wedstrijd geturnd, maar helaas geen prijzen binnen gesleept.

In de tweede wedstrijd voor Harkema stonden Emma, Stefanie en Elize klaar. Zij turnen op het niveau pupil LD4. Deze meiden trainen maar één uurtje recreatief op vrijdag, maar wilden wel eens meedoen aan een turnwedstrijd. Ze hebben goed hun best gedaan en mooie oefeningen laten zien.

In de laatste wedstrijd mocht Bonnie laten zien wat zij heeft geleerd. Zij turnt op het niveau Jeugd 1 D2. Gedurende wedstrijd vond ze het erg spannend en was ze zelf niet helemaal tevreden omdat ze met de radslag van de balk viel. Desondanks een gouden medaille! Goed gedaan, gefeliciteerd!

Alle meiden kunnen trots zijn op hun prestatie! Zij hebben ieder voor zich hun eigen doel behaald; een koprol op de balk, de oefeningen helemaal onthouden en geturnd, verbetering laten zien in de tweede wedstrijd & ga zo maar door! Super!

Check Also

WEDSTRIJDGROEP 4 EN 5

Vorig weekend turnden Sarah en Femke namens GV Hercules hun wedstrijd in wedstrijdgroep 5. Met …