Let op:
Home \ Algemeen \ REGELS IVM CORONA
REGELS IVM CORONA

REGELS IVM CORONA

Om met elkaar veilig en hygiënisch gebruik te maken van de sportfaciliteiten en -voorzieningen zijn de volgende regels van kracht. Houd je hier aan, voor je eigen veiligheid en die van je mede-sporters. Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar aan op het moment dat je merkt dat de regels niet gevolgd worden.

Houd je aan de bestaande maatregelen: 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in je ellenboog, blijf thuis bij milde klachten en blijf thuis als een gezinslid koorts heeft. Bij twijfel adviseren we je om thuis te blijven en je te laten testen.

Tijdens het sporten hoef je geen rekening te houden met de 1,5 meter maatregel. Vóór en na het sporten geldt deze maatregel wel voor volwassenen vanaf 18 jaar waaronder in de kleedkamers en kantine. Jeugd tot 18 jaar hoeft nooit 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Was je handen direct bij binnenkomst, desinfectans staat klaar.

Wisseltijd: Op de exact gereserveerde tijd mag je de accommodatie betreden. 5 minuten voor het einde moet je de sportzaal/kleedkamers verlaten. Dit om de stromen van gebruikers zoveel mogelijk te reguleren. Houd in de wandelgangen rekening met andere gebruikers.

Desinfecteer zelf de gebruikte materialen na gebruik. –

Tijdens gebruik van de sportzaal worden ramen/nooddeuren in de zaal zoveel als mogelijk open gezet voor ventilatie. Bij verlaten gebouw horen deze weer gesloten te worden. Raak geen spullen aan die je niet gebruikt of gaat gebruiken.

Houd je eigen omgeving altijd schoon en netjes. Algemene spelregels voor gebruikers van de sporthal en gymzaal ,

Alleen als we ons samen aan de regels houden, krijgen we corona onder controle!