Breaking News

Succesvolle wedstrijden Hercules Heren

Zaterdag 24 juni reisde de gehele jongens afdeling van Hercules Harkema af naar Leek voor de Noordelijke Clubkampioenschappen. De dag begon met de jongste en de oudsten jongens. Een team van de jongste jongens bestaande uit: Johan Veenstra, Wesley Salters, Hylke Rienk Otter en Nick van der Bij wisten beslag te leggen op de gouden medaille. Alle andere deelnemers hebben ontzettend hun best gedaan maar kwamen helaas net te kort voor een podiumplaats.

Het weekend daarvoor deden enkele jongens mee aan het Fantastic Gymnastics in Ahoy te Rotterdam. Oebele Bosma, Klaas Borger en Reinder van Ens deden hier mee aan het NK springen. Oebele werd tweede op minitramp en mag zich Nederlands Kampioen noemen op springtoestel.

Voor Reinder was er een bronzen plak op het onderdeel springtoestel, terwijl Klaas met een 2de plek het zilver kreeg omgehangen. Op het onderdeel minitramp was er succes voor de heren en werd Klaas 3de en Reinder 4de. Al met al een top prestatie voor de jongens van Hercules Harkema

Check Also

WEDSTRIJDGROEP 4 EN 5

Vorig weekend turnden Sarah en Femke namens GV Hercules hun wedstrijd in wedstrijdgroep 5. Met …