Doe je ook mee met onze Nijntje beweeglessen?

Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie! 

Peuters en kleuter tussen de 3 en 5 jaar kunnen het Nijntje beweegdiploma halen. Twee keer per jaar start er een nieuwe serie beweeglessen (februari en oktober). De Nijntje beweeglessen zijn op vrijdagmiddag van half 4 tot half 5 in de sporthal van Harkema.

Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Cecilia heeft de opleiding doorlopen en geeft de beweeglessen met behulp van een aantal assistent trainers.

Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.

In de lessen komen de tien basisvormen van bewegen aan bod: balanceren, kruipen, rollen en draaien, rennen en gaan, schommelen en zwaaien, klimmen en klauteren, springen, samen spelen en stoeien, balvaardigheid en bewegen op muziek.

Lestijden:
groep A + Nijntje leden: vrijdag 15:30 - 16:30