Breaking News

Hercules wederom succesvol op twee wedstrijden.

 

Op 28 januari werden de turnwedstrijden voor onze jongste leden gehouden in Dokkum.

Hieraan deden mee ook volgorde van de foto Ines van der Wal, Isa Jongeling, Jildou de Vries, Yente Steringa en Marjel Weening. De dames turnden keurige oefeningen op sprong, brug, balk en vloer.

Ines en Jildou wisten een podiumplek te bemachtigen. Ze werden resp. 4e en 1e. Door een telfout is Isa Jongeling jammer genoeg zonder medaille naar huis gegaan, terwijl zij óók een gouden medaille had moeten krijgen. Dit wordt z.s.m. rechtgezet. De dames kunnen op 1 april in Surhuisterveen hun oefeningen nogmaals laten zien, waarna er ook duidelijk zal zijn wie zich heeft geplaatst voor het FK.

In Drachten was het de hele dag glitter en glamour bij de acrowedstrijden. Over de hele dag verdeeld deden 5 teams van Hercules mee. 2 teams waren helaas afwezig door ziekte en blessure, maar zij krijgen gelukkig nog een herkansing op 11 februari.

Het team E-plus Joukje Hoekstra en Bonnie Kiers, die ook bij Set’m op trainen, hadden de eerste wedstrijd pech door een val, en wisten dat ze zonder die val best hoog zouden kunnen eindigen. Ditmaal lukte het de dames samen een keurige oefening neer te zetten en als winnaar van deze categorie met de gouden medailles naar huis te gaan.

Het instap-trio Anouk Kooistra, Judith Veenstra en Demi Veenboer hadden juist een titel te verdedigen. De eerste wedstrijd werden ze eerste en dat zorgde toch wel voor een beetje extra druk tijdens deze voorronde. De dames waren na de oefening nog net zo zenuwachtig als ervoor, maar hun uitstekende oefening was ook deze keer weer goed voor goud!

 

 

Hier zijn nog wat foto’s https://goo.gl/photos/b7x2seEc3q5wGwag7

 

De foto’s die in Drachten zijn gemaakt kunnen bekeken worden op www.oypo.nl onder de naam wâldfoto. Vanuit daar zijn ze eventueel ook te bestellen.

De link zal ook nog op de website van Adonis geplaatst worden en op de facebook pagina van KNGU Noord.

 

Nog even uw aandacht voor het volgende :

Bij de wedstrijd in Marum zijn nog een aantal kledingstukken achtergebleven in de sporthal daar, zie bijlage. Zit er iets herkenbaars tussen neem dan zelf even contact op met de sporthalbeheerder van de Holten.

gevonden voorwerpen

 

Check Also

WEDSTRIJDGROEP 4 EN 5

Vorig weekend turnden Sarah en Femke namens GV Hercules hun wedstrijd in wedstrijdgroep 5. Met …